Voorlichting- en uitlegvideo

 'Door in de video zelf keuzes te maken en direct de gevolgen te ervaren, raak je ├ęcht betrokken bij het onderwerp'. 

Heb jij onderwerpen die zich lastig laten communiceren? Complexe thema's die zich niet 1-2-3 in een filmpje laten vertalen? Wil je je doelgroep doordringen van je boodschap, werkelijk bewust maken? Wij hebben diverse formats die de aandacht vasthouden, mensen bewustwording brengen en in beweging zetten. Vanaf de eerste seconden worden ze een beeldverhaal ingezogen en worden ze geconfronteerd met hun eigen keuzes en... de effecten daarvan. 

Of je nu een online interactief beeldverhaal wilt waar mensen geconfronteerd worden met eigen (onbewust) gedrag of een uitlegvideo voor een methode, tool of proces... achter elke interactievideo ligt een goed doordacht scenario. Scenario, keuzepaden en interactiemomenten worden samen met de opdrachtgever bepaald. Maatwerk van A tot Z.


  • Interactie leidt tot betrokkenheid en bewustwording.
  • Je geeft je kijker de regie, een gevoel van controle. Mensen blijven langer kijken.
  • Persoonlijke en spontane reacties in de video maken de communicatie persoonlijk.
  • De kijker kiest zelf de content, waardoor de video aantrekkelijk, functioneel en persoonlijk wordt.


Voorbeelden


Uitlegvideo SNS Mobiel Bankieren App

effectieve uitlegvideo mobiele app

Uitlegvideo SNS Mobiel Bankieren App

Psst... Doe ook eens NIET wat Kevin zegt. klik bijv. niet op de menuknop of toets een andere code in :-)


Uitlegvideo VGZ Zorg App


Uitlegvideo VGZ Zorg App

Met interactieve video automatisch data genereren.

Naast de aantrekkelijkheid voor de kijker hebben interactieve video's een bijzonder hoge meetbaarheid. Alle clicks & controls kunnen in een database worden vastgelegd.


Naast de gebruikelijke KPI's als view(er)s, kijktijden en CTR's is het veel interessanter om binnen de video te zien wat kijkers doen. Welke content is populair, wat slaan ze over? Over welke onderdelen struikelen ze? Inzicht in voorkeuren, kennisniveau's, en zelfs... onbewuste reactieve patronen. Zo is je video tegelijk een datageneratie-instrument.