Game-video

interactieve beeldverhalen met 100% betrokken kijkers!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar nu... reageert het beeld op jouw keuzes. En dat is een bijzondere ervaring. Je wordt gedwongen na te denken. 


De video en verhaallijn reageren direct op jouw keuzes. Dat maakt het heel persoonlijk. Naast video zijn er tekst lay-overs en tips die na keuze van de kijker worden getoond. Alleen voor die deelnemers die wat meer toelichting willen, de rest wordt er niet mee vermoeid.

Elke keuze in de video krijgt een logische en razendsnelle opvolging. Zo heb je het gevoel van 'bijna live' aanwezigheid. Sommige kijkers worden zo in beslag genomen door het gevoel van controle dat ze zich fanatiek een pad door de inhoud banen en de tijd vergeten.


Het resultaat is dat je daadwerkelijk ervaart wat jouw denkwijze of (onbewuste) gedrag voor effecten heeft. Het direct zien van de consequenties doet het kwartje vallen.Teamwork Skills

Opdrachtgever: TU Eindhoven

Een groep studenten uit verschillende culturen en vakgebieden gaat een project doen. Eerst maar eens een voorzitter kiezen, maar... hoe doe je dat eigenlijk? En wat als niemand luistert, of als groepsleden telkens te laat komen? Bekijk de twee-minuten-trailer!

 


Vitaliteitstraining 

Opdrachtgevers: Hogeschool Utrecht/Zilveren Kruis

Volledig in film opgebouwde kennisoverdracht met feedbacks van de docent-trainer en vervolgsc√®nes die verdergaan op jouw keuze. 

Een compliment of correctie door de trainer die spontaan en persoonlijk op jou reageert, alsof ze live tegenover je zit.Werkdruktraining 

Opdrachtgevers: Hogeschool Utrecht/Zilveren Kruis

Volledig in film opgebouwde kennisoverdracht over het omgaan met werkdruk. Het intrainen van het gebruik van je eigen hulp- en energiebronnen leer je in deze video, simpelweg door te doen.Mini game

Opdrachtgever: Wanderwatch

Raad de piraat. Klik het piraatje aan waarvan jij denkt dat ie de schat gaat vinden. Probeer em daarna nog eens en kijk wat er gebeurt.